- IRMS - Nicolae Testemitanu SUMPh
- 2. FACULTATEA DE MEDICINĂ nr.1 / FACULTY OF MEDICINE nr.1
- Catedra de igienă generală
- MANUALE ȘI MATERIALE DIDACTICE
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/20.500.12710/27886
Title: | Măsuri de prevenire a infecţiei COVID-19 la întreprinderile de procesare a cărnii: Ghid practic |
Authors: | Pînzaru, Iurie Friptuleac, Grigore Spînu, Constantin |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie "Nicolae Testemiţanu" |
Citation: | PÎNZARU, Iurie, FRIPTULEAC, Grigore, SPÎNU, Constantin. Măsuri de prevenire a infecţiei COVID-19 la întreprinderile de procesare a cărnii: Ghid practic/ Iurie Pînzaru, Grigore Friptuleac, Constantin Spînu; Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică; Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu". Chişinău: [s. n.], 2020. 32 p. ISBN 978-9975-57-284-2. |
URI: | https://library.usmf.md/ro/library/igiena-si-ecologie/pinzaru-i-friptuleac-g-spinu-c-masuri-de-prevenire-infectiei-covid-19-la http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/27886 |
ISBN: | 978-9975-57-284-2 |
Appears in Collections: | MANUALE ȘI MATERIALE DIDACTICE
|
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|