USMF logo

Institutional Repository in Medical Sciences
of Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy
of the Republic of Moldova
(IRMS – Nicolae Testemitanu SUMPh)

Biblioteca Stiintifica Medicala
DSpace

University homepage  |  Library homepage

 
 
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12710/11558
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZaporojan, Aculina
dc.contributor.authorBahnarel, Ion
dc.contributor.authorTarcea, Monica
dc.contributor.authorZepca, Victor
dc.contributor.authorCazacu-Stratu, Angela
dc.date.accessioned2020-09-10T11:08:40Z
dc.date.available2020-09-10T11:08:40Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationZAPOROJAN, Aculina, BAHNAREL, Ion, TARCEA, Monica, et al. Evaluarea meniurilor de repartiţie din cantinele şcolare pe perioada caldă a anului. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2014, nr. 6(57), pp. 110-112. ISSN 1729-8687.
dc.identifier.issn1729-8687
dc.identifier.urihttp://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm6_57_2014.pdf
dc.identifier.urihttp://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/11558
dc.descriptionCentrul Naţional de Sănătate Publică, Universitatea de Medicină și Farmacie, Târgu-Mureş, România, Conferința științifico-practică cu participare internațională Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chișinău – 70 de ani la straja sănătăţii 23 octombrie 2014en_US
dc.description.abstractThis article describes the analysis of menu of 10 rural high schools and a sector from Chisinau from the Republic of Moldova during the warm season. Highlights the average amount of food consumed by a pupil given at the school canteen, the deviations of these quantities and the share of coverage with chemical substances of the daily norm of a student according to the current legislation.en_US
dc.description.abstractПроизведен анализ меню в раскладках десяти сельских лицеев и сектора города Кишинэу за теплый период года. Отражаются средние данные употребления основных групп пищевых продуктов и питательных веществ и их соответствие с существующими нормативами.
dc.language.isoroen_US
dc.publisherAsociația Obștească ”Economie, Management și Psihologie în Medicină” din Republica Moldovaen_US
dc.subjectschools menuen_US
dc.subjectfoodsen_US
dc.subjectchemical substancesen_US
dc.titleEvaluarea meniurilor de repartiţie din cantinele şcolare pe perioada caldă a anuluien_US
dc.title.alternativeThe evaluation of the school canteens menu during the warm seasonen_US
dc.title.alternativeАнализ меню школьных столовых за теплый период годаen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 6 (57) / 2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZAPOROJAN_Aculina.pdf278.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback