- IRMS - Nicolae Testemitanu SUMPh
- REVISTE MEDICALE NEINSTITUȚIONALE
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină 2014
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 3 (54) / 2014
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/20.500.12710/11512
Title: | Zgomotul ca factor de risc profesional la întreprinderile de prelucrare a cărnii |
Other Titles: | Noise as professional risk factor at the meat processing enterprises Шум как фактор профессионального риска на предприятиях по переработке мяса |
Authors: | Pînzaru, Iurie |
Keywords: | noise;technological equipment;noise sources;level of sound;employees |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Asociația Obștească ”Economie, Management și Psihologie în Medicină” din Republica Moldova |
Citation: | PÎNZARU, Iurie. Zgomotul ca factor de risc profesional la întreprinderile de prelucrare a cărnii. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2014, nr. 3(54), pp. 98-100. ISSN 1729-8687. |
Abstract: | In this article it is analyzed the noise as professional risk factor
at the meat processing enterprises conforming the results
of instrumental measurements organized in 2012-2013.
Conforming the results of evaluation was demonstrated
the correlation between the admissible level of noise and
technological equipment of meat processing enterprises. В статье проанализирован шум, как фактор
профессионального риска на предприятиях
по переработке мяса согласно результатам
инструментальных измерений, организованных в
2012-2013 г.
По результатам оценки была продемонстрирована
корреляция между допустимым уровнем звука и
технологическим оборудованием предприятий по
переработке мяса. |
URI: | http://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm3_54_2014.pdf http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/11512 |
ISSN: | 1729-8687 |
Appears in Collections: | Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 3 (54) / 2014
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|