USMF logo

Institutional Repository in Medical Sciences
of Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy
of the Republic of Moldova
(IRMS – Nicolae Testemitanu SUMPh)

Biblioteca Stiintifica Medicala
DSpace

University homepage  |  Library homepage

 
 
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12710/11522
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSpătaru, Ion
dc.date.accessioned2020-09-07T12:35:21Z
dc.date.available2020-09-07T12:35:21Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationSPĂTARU, Ion. Evaluarea igienică a calităţii mediului ocupaţional în întreprinderile de panificaţie. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2014, nr. 3(54), pp. 115-117. ISSN 1729-8687.
dc.identifier.issn1729-8687
dc.identifier.urihttp://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm3_54_2014.pdf
dc.identifier.urihttp://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/11522
dc.descriptionUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testemiţanu, Conferinţa știinţifico-practică naţională cu participare internaţională Sănătatea ocupaţională: probleme și realizări prima ediţie 5-7 iunie 2014en_US
dc.description.abstractArticle reflects the occupational health problems of baking industry workers, as an example of bread factories of JSC “Franzeluta”. Through laboratory investigations roved that the working conditions in this group of enterprises often do not meet hygienic requirements. Among the factors that affect include dust pollution.en_US
dc.description.abstractВ статье отражены вопросы гигиены труда работников хлебопекарной промышленности на примере фабрик АО «Франзелуца». Исследованиями установлено, что условия труда на предприятиях часто не соответствуют гигиеническим. Одним вредных факторoв является мучная пыль в воздухе рабочей зоны.
dc.language.isoroen_US
dc.publisherAsociația Obștească ”Economie, Management și Psihologie în Medicină” din Republica Moldovaen_US
dc.subjectoccupational healthen_US
dc.subjectbaking industryen_US
dc.subjectprofessional risk factorsen_US
dc.titleEvaluarea igienică a calităţii mediului ocupaţional în întreprinderile de panificaţieen_US
dc.title.alternativeHygienic evaluation of the quality of occupational environment in bakery enterprisesen_US
dc.title.alternativeГигиеническая оценка качества рабочей среды на предприятиях хлебобулочной промышленностиen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 3 (54) / 2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SPATARU_Ion._Evaluarea.pdf296.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback