DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Zaporojan, Aculina | |
dc.contributor.author | Bahnarel, Ion | |
dc.contributor.author | Tarcea, Monica | |
dc.contributor.author | Zepca, Victor | |
dc.contributor.author | Cazacu-Stratu, Angela | |
dc.date.accessioned | 2020-09-10T11:08:40Z | |
dc.date.available | 2020-09-10T11:08:40Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | ZAPOROJAN, Aculina, BAHNAREL, Ion, TARCEA, Monica, et al. Evaluarea meniurilor de repartiţie din cantinele şcolare pe perioada caldă a anului. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2014, nr. 6(57), pp. 110-112. ISSN 1729-8687. | |
dc.identifier.issn | 1729-8687 | |
dc.identifier.uri | http://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm6_57_2014.pdf | |
dc.identifier.uri | http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/11558 | |
dc.description | Centrul Naţional de Sănătate Publică,
Universitatea de Medicină și Farmacie,
Târgu-Mureş, România, Conferința științifico-practică cu participare internațională Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chișinău – 70 de ani la straja sănătăţii 23 octombrie 2014 | en_US |
dc.description.abstract | This article describes the analysis of menu of 10 rural high
schools and a sector from Chisinau from the Republic of
Moldova during the warm season. Highlights the average
amount of food consumed by a pupil given at the school
canteen, the deviations of these quantities and the share of
coverage with chemical substances of the daily norm of a
student according to the current legislation. | en_US |
dc.description.abstract | Произведен анализ меню в раскладках десяти сельских
лицеев и сектора города Кишинэу за теплый период
года. Отражаются средние данные употребления
основных групп пищевых продуктов и питательных
веществ и их соответствие с существующими
нормативами. | |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Asociația Obștească ”Economie, Management și Psihologie în Medicină” din Republica Moldova | en_US |
dc.subject | schools menu | en_US |
dc.subject | foods | en_US |
dc.subject | chemical substances | en_US |
dc.title | Evaluarea meniurilor de repartiţie din cantinele şcolare pe perioada caldă a anului | en_US |
dc.title.alternative | The evaluation of the school canteens menu during the warm season | en_US |
dc.title.alternative | Анализ меню школьных столовых за теплый период года | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 6 (57) / 2014
|