DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Friptuleac, Grigore | |
dc.contributor.author | Beț, Vadim | |
dc.date.accessioned | 2019-06-25T20:44:53Z | - |
dc.date.available | 2019-06-25T20:44:53Z | - |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | FRIPTULEAC, Grigore, BEŢ, Vadim. Evaluarea stării de sănătate a persoanelor obeze din diverse grupe profesionale. In: Anale Științifice ale USMF “Nicolae Testemiţanu”. Ed. a 13-a. Chișinău: CEP Medicina, 2012, Vol. 2: Probleme actuale de sănătate publică şi management, pp. 107-110. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/4759 | - |
dc.description | Catedra Igiena USMF „Nicolae Testemiţanu” | en_US |
dc.description.abstract | It was investigated body mass index and peculiarities of the state of health of 600 persons
from three profesional groups – cooks, educators, barbers. It was established that the obesity was
more common among cooks. It was hidhlighted risk factors.
S-a investigat indicele masei corporale și particularitățile stării de sănătate la 600
persoane din trei grupe profesionale – bucătari, educatori, frizeri. S-a stabilit că, obezitatea este
mai răspândită printre bucătari. S-au evidențiat factorii de risc. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | CEP "Medicina" | en_US |
dc.subject | Obesity | en_US |
dc.subject | Risk Factors | en_US |
dc.subject | Body Mass Index | en_US |
dc.title | Evaluarea stării de sănătate a persoanelor obeze din diverse grupe profesionale | en_US |
dc.title.alternative | Evaluation of the state of health of obese persons from different profesional groups | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Igienă
|