DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Chirlici, Alexei | |
dc.date.accessioned | 2019-10-28T15:23:58Z | |
dc.date.available | 2019-10-28T15:23:58Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | CHIRLICI, Alexei. Prevenirea maladiilor netransmisibile in planurile de acţiuni ale OMS pentru Europa in domeniul alimentelor şi nutriţiei. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2015, nr. 3(60), pp. 149-152. ISSN 1729-8687. | en_US |
dc.identifier.issn | 1729-8687 | |
dc.identifier.uri | http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/6856 | |
dc.identifier.uri | http://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm3_60_2015.pdf | |
dc.description.abstract | There are described the main parts of Action Plans of WHO for Europe concerning the Food and Nutrition. It is highlighted their role in prophylaxis of non – communicable diseases. | en_US |
dc.description.abstract | Представлены основные положения Планов действий ВОЗ для Европы в области пищевых продуктов и питания. Подчёркивается их роль в профилактике неинфекционных заболеваний. | ru |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Asociația Obștească "Economie, Management și Psihologie în Medicină" | en_US |
dc.relation.ispartof | Sănătate publică, economie şi management în medicină: Conferința știinţifico-practica naţională cu participare internaţională ”Probleme actuale ale prevenirii și controlului bolilor netransmisibile”, 18-20 iunie 2015, Chișinău, Republica Moldova | |
dc.subject | non-communicable diseases | en_US |
dc.subject | food | en_US |
dc.subject | nutrition | en_US |
dc.subject.mesh | World Health Organization--organization & administration | en_US |
dc.subject.mesh | Healthy Diet | en_US |
dc.subject.mesh | Food--standards | en_US |
dc.subject.mesh | Iodine--deficiency | en_US |
dc.subject.mesh | Breast Feeding | en_US |
dc.subject.mesh | Obesity--prevention & control | en_US |
dc.subject.mesh | Anemia, Iron-Deficiency--prevention & control | en_US |
dc.subject.mesh | Moldova | en_US |
dc.title | Prevenirea maladiilor netransmisibile în planurile de acţiuni ale OMS pentru Europa în domeniul alimentelor şi nutriţiei | ro |
dc.title.alternative | Prevention of non-communicable diseases in Action Plans of WHO for Europe in the domain of Food and Nutrition | en_US |
dc.title.alternative | Профилактика неинфекционных заболеваний в Планах Действий ВОЗ для Европы в области пищевых продуктов и питания | ru |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 3 (60) / 2015
|