dc.contributor.author |
Pînzaru, Iurie |
|
dc.contributor.author |
Friptuleac, Grigore |
|
dc.contributor.author |
Spînu, Constantin |
|
dc.date.accessioned |
2024-09-19T07:23:38Z |
|
dc.date.available |
2024-09-19T07:23:38Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
PÎNZARU, Iurie, FRIPTULEAC, Grigore, SPÎNU, Constantin. Măsuri de prevenire a infecţiei COVID-19 la întreprinderile de procesare a cărnii: Ghid practic/ Iurie Pînzaru, Grigore Friptuleac, Constantin Spînu; Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică; Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu". Chişinău: [s. n.], 2020. 32 p. ISBN 978-9975-57-284-2. |
en_US |
dc.identifier.isbn |
978-9975-57-284-2 |
|
dc.identifier.uri |
https://library.usmf.md/ro/library/igiena-si-ecologie/pinzaru-i-friptuleac-g-spinu-c-masuri-de-prevenire-infectiei-covid-19-la |
|
dc.identifier.uri |
http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/27886 |
|
dc.language.iso |
ro |
en_US |
dc.publisher |
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie "Nicolae Testemiţanu" |
en_US |
dc.subject.ddc |
CZU [614.4:578.834.1]:637.5(036) |
en_US |
dc.title |
Măsuri de prevenire a infecţiei COVID-19 la întreprinderile de procesare a cărnii: Ghid practic |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |