- IRMS - Nicolae Testemitanu SUMPh
- 1. COLECȚIA INSTITUȚIONALĂ
- MATERIALE ALE CONFERINȚELOR ȘTIINȚIFICE
- Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători 2015
- CERCETĂRI MEDICO-SOCIALE (bioetică, filosofie, sănătate publică)
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/20.500.12710/2261
Title: | Aditivii alimentari utilizaţi la fabricarea ciocolatei |
Other Titles: | Food additives used in the manufacture of chocolate |
Authors: | Tonu, Tatiana |
Keywords: | food additives;chocolate;health |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | CEP "Medicina" |
Citation: | TONU, Tatiana. Aditivii alimentari utilizaţi la fabricarea ciocolatei. In: Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători, 21 iunie 2015, Chișinău1. Chișinău, Republica Moldova: CEP ”Medicina”, 2015, p. 272. ISBN 978-9975-3168-4-2. |
URI: | http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/2261 |
Appears in Collections: | CERCETĂRI MEDICO-SOCIALE (bioetică, filosofie, sănătate publică)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|