USMF logo

Institutional Repository in Medical Sciences
of Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy
of the Republic of Moldova
(IRMS – Nicolae Testemitanu SUMPh)

Biblioteca Stiintifica Medicala
DSpace

University homepage  |  Library homepage

 
 

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 52 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Particularitățile factorilor de risc profesionali din mediul ocupațional de la întreprinderile de procesare a cărniiPînzaru, Iurie
2019Estimarea igienică a gradului de contaminare a produselor alimentare cu pesticide organoclorurate și a riscului asociat consumului lorZavtoni, Mariana; Sîrcu, Raisa; Opopol, Nicolae; Pînzaru, Iurie
2014Probleme actuale ale sănătăţii ocupaţionale în Republica MoldovaFriptuleac, Grigore; Bahnarel, Ion; Pîslă, Mihai; Pînzaru, Iurie
2020Sănătatea și mediul – realizări și probleme de importanță majoră în Republica MoldovaFriptuleac, Grigore; Pînzaru, Iurie; Cebanu, Serghei; Opopol, Nicolae
2020Evaluarea epidemiologică a morbidității profesionale în Republica MoldovaDeleu, Raisa; Pînzaru, Iurie; Gherciu-Tutuescu, Svetlana; Grier, Lilia; Apostu, Elena
2020Evaluarea calitativă și cantitativă a stării de sănătate a salariaților: probleme și căi posibile de rezolvareDeleu, Raisa; Pînzaru, Iurie; Gherciu-Tutuescu, Svetlana; Cheptea, Dumitru; Meșina, Victor
2018Rolul medicului de familie în cazul intoxicaţiilor acute neprofesionale exogene de origine chimicăManceva, Tatiana; Pînzaru, Iurie; Sîrcu, Raisa
2018Rolul medicului de familie în promovarea sănătăţii la locul de muncă din întreprinderile de prelucrare a cărniiPînzaru, Iurie
2014Zgomotul ca factor de risc profesional la întreprinderile de prelucrare a cărniiPînzaru, Iurie
2020Amenințări la adresa sănătății publice generate de spectrul substanțelor/amestecurilor chimicePînzaru, Iurie; Stîncă, Kristina; Tonu, Tatiana

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback