USMF logo

Institutional Repository in Medical Sciences
of Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy
of the Republic of Moldova
(IRMS – Nicolae Testemitanu SUMPh)

Biblioteca Stiintifica Medicala
DSpace

University homepage  |  Library homepage

 
 
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12710/21964
Title: Un bun venit la Constatări celiace!
Other Titles: A warm welcome to Celiac Facts!
Authors: Jernej Dolinsek et al.
Keywords: Celiac disease
Issue Date: 2022
Abstract: Videoclipurile date fac parte din instrumentele electronice de e-learning pentru pacienți și pentru profesioniști din domeniul sănătății.
Aceste instrumente electronice de e-learning sunt elaborate de catre Proiectul CD SKILLS Interreg Danube Transnational Programme cu suportul financiar al Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI) si co-participare a USMF “Nicolae Testemitanu”. Coordonator de proiect PP 13-CD SKILLS în Republica Moldova D-na Tatiana Raba, dr.hab.șt.med., conf.univ. Departamentul Pediatrie.
Scopul acestor instrumente de e-learning pentru profesioniști este de a crește gradul de conștientizare și de a îmbunătăți cunoștințele, abilitățile și competențele diferitor profiluri de personal medical care activează în sectorul sănătății. Partenerii din Republica Cehă, România și Moldova au tradus tot materialul integral și instrumentele de e-learning în limbile noi ale partenerilor de proiect in cehă, română (Republica Ceha, Romania, Republica Moldova). Au fost create toate variantele de limbă si au fost trimise pentru implementare. Versiunea finală a instrumentelor de e-learning pentru profesioniști constă din: Introducere, 2 Capitole, 7 Lecții și peste 70 de grafice și tabele. Anexat este mai întâi variant in limba engleza si versiunea instrumentelor de e-learning pentru profesioniști cu textul și grafice traduse în croată, cehă, germană, maghiară, română (Romania), română (Moldova), slovenă.

URI: https://celiacfacts-onlinecourses.eu/?lang=mo
http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/21964
Appears in Collections:MATERIALE MULTIMEDIA

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback