- IRMS - Nicolae Testemitanu SUMPh
- 1. COLECȚIA INSTITUȚIONALĂ
- MATERIALE ALE CONFERINȚELOR ȘTIINȚIFICE
- Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători 2017
- CERCETĂRI FUNDAMENTALE
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/20.500.12710/8064
Title: | Evaluarea igienică şi nutritivă a diverselor sortimente de pâine |
Other Titles: | Hygienic and nutritional assessment of different kinds of bread |
Authors: | RACU, Maria-Victoria |
Keywords: | bread;nutritional value;hygienic assessment |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | CEP Medicina |
Citation: | RACU, Maria-Victoria. Evaluarea igienică şi nutritivă a diverselor sortimente de pâine = Hygienic and nutritional assessment of different kinds of bread. In: Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători. 21 iunie 2017. Chișinău: CEP ”Medicina”, 2017, p. 44. ISBN 978-9975-82-064-6. |
URI: | http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/8064 |
ISBN: | 978-9975-82-064-6 |
Appears in Collections: | CERCETĂRI FUNDAMENTALE
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|