- IRMS - Nicolae Testemitanu SUMPh
- 1. COLECȚIA INSTITUȚIONALĂ
- MATERIALE ALE CONFERINȚELOR ȘTIINȚIFICE
- Culegere de rezumate ştiinţifice ale studenţilor, rezidenţilor şi tinerilor cercetători 2019
- Cercetări fundamentale
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/20.500.12710/8619
Title: | Evaluarea igienică a produselor de cofetărie cu cremă |
Other Titles: | Hygienic evaluation of cream based confectionery products |
Authors: | CERNENCO, Olga |
Keywords: | cream confectionery;hygienic indicators |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | CEP Medicina |
Citation: | CERNENCO, Olga. Evaluarea igienică a produselor de cofetărie cu cremă = Hygienic evaluation of cream based confectionery products. In: Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători. Chișinău: CEP ”Medicina”, 2019, p. 62. ISBN 978-9975-82-148-3. |
URI: | http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/8619 |
ISBN: | 978-9975-82-148-3 |
Appears in Collections: | Cercetări fundamentale
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|