|
- IRMS - Nicolae Testemitanu SUMPh
- REVISTE MEDICALE NEINSTITUȚIONALE
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină 2014
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 3 (54) / 2014
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/20.500.12710/11519
Title: | Evaluarea igienică a condiţiilor de muncă, nutriţiei și stării de sănătate a lucrătorilor restaurantelor clasice la implementarea tehnologiilor moderne |
Other Titles: | Hygienic assessment of working conditions, nutrition and health state of the classic’s restaurants workers to implementation of the modern technologies Гигиеническая оценка условий труда, питания и состояния здоровья работников классических ресторанов при внедрении современных технологий |
Authors: | Russu-Deleu, Raisa Antosii, Ludmila Lipovan, Serghei Railean, Albert Gîțu, Lora Chirlici, Alexei |
Keywords: | work conditions;health;classic restaurants |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Asociația Obștească ”Economie, Management și Psihologie în Medicină” din Republica Moldova |
Citation: | RUSSU-DELEU, Raisa, ANTOSII, Ludmila, LIPOVAN, Serghei, RAILEAN, Albert, et al. Evaluarea igienică a condiţiilor de muncă, nutriţiei și stării de sănătate a lucrătorilor restaurantelor clasice la implementarea tehnologiilor moderne. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2014, nr. 3(54), pp. 113-115. ISSN 1729-8687. |
Abstract: | This article presents the results of a comprehensive study
on occupation conditions, nutrition and health of classic’s
restaurant workers to the implementation of modern
technology. В данной статье представлены результаты комплексного исследования условий труда, питания и состояния
здоровья работников классических ресторанов при
внедрение современных технологий. |
URI: | http://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm3_54_2014.pdf http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/11519 |
ISSN: | 1729-8687 |
Appears in Collections: | Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 3 (54) / 2014
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|