Institutional Repository in Medical Sciences
(IRMS – Nicolae Testemițanu SUMPh)

Evaluarea igienică a calităţii mediului ocupaţional în întreprinderile de panificaţie

Show simple item record

dc.contributor.author Spătaru, Ion
dc.date.accessioned 2020-09-07T12:35:21Z
dc.date.available 2020-09-07T12:35:21Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation SPĂTARU, Ion. Evaluarea igienică a calităţii mediului ocupaţional în întreprinderile de panificaţie. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2014, nr. 3(54), pp. 115-117. ISSN 1729-8687.
dc.identifier.issn 1729-8687
dc.identifier.uri http://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm3_54_2014.pdf
dc.identifier.uri http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/11522
dc.description Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testemiţanu, Conferinţa știinţifico-practică naţională cu participare internaţională Sănătatea ocupaţională: probleme și realizări prima ediţie 5-7 iunie 2014 en_US
dc.description.abstract Article reflects the occupational health problems of baking industry workers, as an example of bread factories of JSC “Franzeluta”. Through laboratory investigations roved that the working conditions in this group of enterprises often do not meet hygienic requirements. Among the factors that affect include dust pollution. en_US
dc.description.abstract В статье отражены вопросы гигиены труда работников хлебопекарной промышленности на примере фабрик АО «Франзелуца». Исследованиями установлено, что условия труда на предприятиях часто не соответствуют гигиеническим. Одним вредных факторoв является мучная пыль в воздухе рабочей зоны.
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Asociația Obștească ”Economie, Management și Psihologie în Medicină” din Republica Moldova en_US
dc.subject occupational health en_US
dc.subject baking industry en_US
dc.subject professional risk factors en_US
dc.title Evaluarea igienică a calităţii mediului ocupaţional în întreprinderile de panificaţie en_US
dc.title.alternative Hygienic evaluation of the quality of occupational environment in bakery enterprises en_US
dc.title.alternative Гигиеническая оценка качества рабочей среды на предприятиях хлебобулочной промышленности en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics