Show simple item record

dc.contributor.author Vasilaşcu, Adriana
dc.date.accessioned 2019-06-25T04:47:30Z
dc.date.available 2019-06-25T04:47:30Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation VASILAŞCU, Adriana. Eroziunea dentară ca rezultat al unor acizi alimentari. In: Anale Științifice ale USMF “Nicolae Testemiţanu”. Ed. a 9-a. Chișinău: CEP Medicina, 2008, vol. 4: Probleme clinico-chirurgicale, pp. 382-385. en_US
dc.identifier.uri http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/3417
dc.description Catedra stomatologie terapeutică FPM en_US
dc.description.abstract Early recognition of dental erosion is important to prevent serious irreversible damage to the dentition. Direct association between the frequency of acidulated drinks consumption and the increased risk of erosion development presents powerful evidence for aetiology. The primary dental care is the first responsibility in prevention of erosion of hard dental tissue. Recunoaşterea precoce a eroziunilor dentare este importantă la prevenţia unor dereglări ireversibile ale dentiţiei. Asocierea directă dintre frecvenţa consumului băuturilor acidulate şi riscul sporit al dezvoltării eroziunii prezintă dovezi convingătoare în etiologia lor. Îngrijirea dentară primară este prima responsabilitate în prevederea apariţiei eroziunilor ţesutului dentar dur. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher CEP Medicina en_US
dc.title Eroziunea dentară ca rezultat al unor acizi alimentari en_US
dc.title.alternative Dental Erosion as Result of Some Food Acids en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics