- IRMS - Nicolae Testemitanu SUMPh
- REVISTE MEDICALE NEINSTITUȚIONALE
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină 2014
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 3 (54) / 2014
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/20.500.12710/11522
Title: | Evaluarea igienică a calităţii mediului ocupaţional în întreprinderile de panificaţie |
Other Titles: | Hygienic evaluation of the quality of occupational environment in bakery enterprises Гигиеническая оценка качества рабочей среды на предприятиях хлебобулочной промышленности |
Authors: | Spătaru, Ion |
Keywords: | occupational health;baking industry;professional risk factors |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Asociația Obștească ”Economie, Management și Psihologie în Medicină” din Republica Moldova |
Citation: | SPĂTARU, Ion. Evaluarea igienică a calităţii mediului ocupaţional în întreprinderile de panificaţie. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2014, nr. 3(54), pp. 115-117. ISSN 1729-8687. |
Abstract: | Article reflects the occupational health problems of baking
industry workers, as an example of bread factories of JSC
“Franzeluta”. Through laboratory investigations roved that
the working conditions in this group of enterprises often
do not meet hygienic requirements. Among the factors that
affect include dust pollution. В статье отражены вопросы гигиены труда
работников хлебопекарной промышленности на
примере фабрик АО «Франзелуца». Исследованиями
установлено, что условия труда на предприятиях
часто не соответствуют гигиеническим. Одним
вредных факторoв является мучная пыль в воздухе
рабочей зоны. |
URI: | http://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm3_54_2014.pdf http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/11522 |
ISSN: | 1729-8687 |
Appears in Collections: | Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 3 (54) / 2014
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|