- IRMS - Nicolae Testemitanu SUMPh
- REVISTE MEDICALE NEINSTITUȚIONALE
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină 2014
- Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 6 (57) / 2014
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/20.500.12710/11558
Title: | Evaluarea meniurilor de repartiţie din cantinele şcolare pe perioada caldă a anului |
Other Titles: | The evaluation of the school canteens menu during the warm season Анализ меню школьных столовых за теплый период года |
Authors: | Zaporojan, Aculina Bahnarel, Ion Tarcea, Monica Zepca, Victor Cazacu-Stratu, Angela |
Keywords: | schools menu;foods;chemical substances |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Asociația Obștească ”Economie, Management și Psihologie în Medicină” din Republica Moldova |
Citation: | ZAPOROJAN, Aculina, BAHNAREL, Ion, TARCEA, Monica, et al. Evaluarea meniurilor de repartiţie din cantinele şcolare pe perioada caldă a anului. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2014, nr. 6(57), pp. 110-112. ISSN 1729-8687. |
Abstract: | This article describes the analysis of menu of 10 rural high
schools and a sector from Chisinau from the Republic of
Moldova during the warm season. Highlights the average
amount of food consumed by a pupil given at the school
canteen, the deviations of these quantities and the share of
coverage with chemical substances of the daily norm of a
student according to the current legislation. Произведен анализ меню в раскладках десяти сельских
лицеев и сектора города Кишинэу за теплый период
года. Отражаются средние данные употребления
основных групп пищевых продуктов и питательных
веществ и их соответствие с существующими
нормативами. |
URI: | http://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm6_57_2014.pdf http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/11558 |
ISSN: | 1729-8687 |
Appears in Collections: | Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină Nr. 6 (57) / 2014
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|