Institutional Repository in Medical Sciences
(IRMS – Nicolae Testemițanu SUMPh)

Evaluarea igienică a condiţiilor de muncă, nutriţiei și stării de sănătate a lucrătorilor restaurantelor clasice la implementarea tehnologiilor moderne

Show simple item record

dc.contributor.author Russu-Deleu, Raisa
dc.contributor.author Antosii, Ludmila
dc.contributor.author Lipovan, Serghei
dc.contributor.author Railean, Albert
dc.contributor.author Gîțu, Lora
dc.contributor.author Chirlici, Alexei
dc.date.accessioned 2020-09-07T11:55:49Z
dc.date.available 2020-09-07T11:55:49Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation RUSSU-DELEU, Raisa, ANTOSII, Ludmila, LIPOVAN, Serghei, RAILEAN, Albert, et al. Evaluarea igienică a condiţiilor de muncă, nutriţiei și stării de sănătate a lucrătorilor restaurantelor clasice la implementarea tehnologiilor moderne. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2014, nr. 3(54), pp. 113-115. ISSN 1729-8687.
dc.identifier.issn 1729-8687
dc.identifier.uri http://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm3_54_2014.pdf
dc.identifier.uri http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/11519
dc.description Centrul Municipal de Sănătate Publică Chișinău, IP USMF Nicolae Testemiţanu, Conferinţa știinţifico-practică naţională cu participare internaţională Sănătatea ocupaţională: probleme și realizări prima ediţie 5-7 iunie 2014 en_US
dc.description.abstract This article presents the results of a comprehensive study on occupation conditions, nutrition and health of classic’s restaurant workers to the implementation of modern technology. en_US
dc.description.abstract В данной статье представлены результаты комплексного исследования условий труда, питания и состояния здоровья работников классических ресторанов при внедрение современных технологий.
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Asociația Obștească ”Economie, Management și Psihologie în Medicină” din Republica Moldova en_US
dc.subject work conditions en_US
dc.subject health en_US
dc.subject classic restaurants en_US
dc.title Evaluarea igienică a condiţiilor de muncă, nutriţiei și stării de sănătate a lucrătorilor restaurantelor clasice la implementarea tehnologiilor moderne en_US
dc.title.alternative Hygienic assessment of working conditions, nutrition and health state of the classic’s restaurants workers to implementation of the modern technologies en_US
dc.title.alternative Гигиеническая оценка условий труда, питания и состояния здоровья работников классических ресторанов при внедрении современных технологий en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics