Institutional Repository in Medical Sciences
(IRMS – Nicolae Testemițanu SUMPh)

Evaluarea meniurilor de repartiţie din cantinele şcolare pe perioada caldă a anului

Show simple item record

dc.contributor.author Zaporojan, Aculina
dc.contributor.author Bahnarel, Ion
dc.contributor.author Tarcea, Monica
dc.contributor.author Zepca, Victor
dc.contributor.author Cazacu-Stratu, Angela
dc.date.accessioned 2020-09-10T11:08:40Z
dc.date.available 2020-09-10T11:08:40Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation ZAPOROJAN, Aculina, BAHNAREL, Ion, TARCEA, Monica, et al. Evaluarea meniurilor de repartiţie din cantinele şcolare pe perioada caldă a anului. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină. 2014, nr. 6(57), pp. 110-112. ISSN 1729-8687.
dc.identifier.issn 1729-8687
dc.identifier.uri http://revistaspemm.md/wp-content/uploads/2019/05/cm6_57_2014.pdf
dc.identifier.uri http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/11558
dc.description Centrul Naţional de Sănătate Publică, Universitatea de Medicină și Farmacie, Târgu-Mureş, România, Conferința științifico-practică cu participare internațională Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chișinău – 70 de ani la straja sănătăţii 23 octombrie 2014 en_US
dc.description.abstract This article describes the analysis of menu of 10 rural high schools and a sector from Chisinau from the Republic of Moldova during the warm season. Highlights the average amount of food consumed by a pupil given at the school canteen, the deviations of these quantities and the share of coverage with chemical substances of the daily norm of a student according to the current legislation. en_US
dc.description.abstract Произведен анализ меню в раскладках десяти сельских лицеев и сектора города Кишинэу за теплый период года. Отражаются средние данные употребления основных групп пищевых продуктов и питательных веществ и их соответствие с существующими нормативами.
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Asociația Obștească ”Economie, Management și Psihologie în Medicină” din Republica Moldova en_US
dc.subject schools menu en_US
dc.subject foods en_US
dc.subject chemical substances en_US
dc.title Evaluarea meniurilor de repartiţie din cantinele şcolare pe perioada caldă a anului en_US
dc.title.alternative The evaluation of the school canteens menu during the warm season en_US
dc.title.alternative Анализ меню школьных столовых за теплый период года en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics