dc.contributor.author | Tonu, Tatiana | |
dc.date.accessioned | 2019-06-24T19:02:11Z | |
dc.date.available | 2019-06-24T19:02:11Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | TONU, Tatiana. Aditivii alimentari utilizaţi la fabricarea ciocolatei. In: Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători, 21 iunie 2015, Chișinău1. Chișinău, Republica Moldova: CEP ”Medicina”, 2015, p. 272. ISBN 978-9975-3168-4-2. | |
dc.identifier.uri | http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/2261 | |
dc.publisher | CEP "Medicina" | en_US |
dc.subject | food additives | en_US |
dc.subject | chocolate | en_US |
dc.subject | health | en_US |
dc.title | Aditivii alimentari utilizaţi la fabricarea ciocolatei | en_US |
dc.title.alternative | Food additives used in the manufacture of chocolate | en_US |
dc.type | Other | en_US |