Institutional Repository in Medical Sciences
(IRMS – Nicolae Testemițanu SUMPh)

Particularităţile compoziţionale ale raţiilor alimentare a elevilor din liceele cu profil sportiv

Show simple item record

dc.contributor.author Rubanovici, Vladislav
dc.date.accessioned 2019-06-25T15:26:55Z
dc.date.available 2019-06-25T15:26:55Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation RUBANOVICI, Vladislav. Particularităţile compoziţionale ale raţiilor alimentare a elevilor din liceele cu profil sportiv. In: Anale Ştiințifice ale USMF “Nicolae Testemiţanu”. Ed. a 12-a. Chișinău: CEP Medicina, 2011, vol. 2: Probleme actuale de sănătate publică şi management, pp. 131-133 en_US
dc.identifier.uri http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/4389
dc.description Catedra Igienă a USMF „Nicolae Testemiţanu” en_US
dc.description.abstract There were analyzed the results of laboratory investigations of daily ratios of students from high schools with sport profile from Chisinau - city. Especially it was studied the quantities of main nutrients (proteins, lipids, carbohydrates) of food ratios. Deviations of obtained data from the minimum acceptable contents were insignificant. Au fost analizate rezultatele cercetărilor de laborator a raţiilor alimentare zilnice a elevilor din liceele cu profil sportiv din mun. Chişinău. În special a fost studiat conţinutul principalelor substanţe nutritive (proteine, lipide, glucide) a raţiilor alimentare. Deviaţiile datelor obţinute faţă de conţinutul minimal admisibilo au fost nesemnificative. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher CEP Medicina en_US
dc.title Particularităţile compoziţionale ale raţiilor alimentare a elevilor din liceele cu profil sportiv en_US
dc.title.alternative Compositional peculiarities of daily diets of pupils from high scools with sport profile en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics