dc.contributor.author | RACU, Maria-Victoria | |
dc.date.accessioned | 2020-03-25T17:29:11Z | |
dc.date.available | 2020-03-25T17:29:11Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | RACU, Maria-Victoria. Evaluarea igienică şi nutritivă a diverselor sortimente de pâine = Hygienic and nutritional assessment of different kinds of bread. In: Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători. 21 iunie 2017. Chișinău: CEP ”Medicina”, 2017, p. 44. ISBN 978-9975-82-064-6. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-82-064-6 | |
dc.identifier.uri | http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/8064 | |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | CEP Medicina | en_US |
dc.subject | bread | en_US |
dc.subject | nutritional value | en_US |
dc.subject | hygienic assessment | en_US |
dc.title | Evaluarea igienică şi nutritivă a diverselor sortimente de pâine | en_US |
dc.title.alternative | Hygienic and nutritional assessment of different kinds of bread | en_US |
dc.type | Article | en_US |