dc.contributor.author | CERNENCO, Olga | |
dc.date.accessioned | 2020-04-22T12:43:19Z | |
dc.date.available | 2020-04-22T12:43:19Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | CERNENCO, Olga. Evaluarea igienică a produselor de cofetărie cu cremă = Hygienic evaluation of cream based confectionery products. In: Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători. Chișinău: CEP ”Medicina”, 2019, p. 62. ISBN 978-9975-82-148-3. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-82-148-3 | |
dc.identifier.uri | http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/8619 | |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | CEP Medicina | en_US |
dc.subject | cream confectionery | en_US |
dc.subject | hygienic indicators | en_US |
dc.title | Evaluarea igienică a produselor de cofetărie cu cremă | en_US |
dc.title.alternative | Hygienic evaluation of cream based confectionery products | en_US |
dc.type | Article | en_US |