dc.contributor.author | IUSIUMBELI, Natalia | |
dc.date.accessioned | 2020-04-26T07:18:00Z | |
dc.date.available | 2020-04-26T07:18:00Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | IUSIUMBELI, Natalia. Identificarea și dozarea iodului în unele produse vegetale = Identification and dosing of iodine in some vegetable products. In: Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători. Chișinău: CEP ”Medicina”, 2019, p. 256. ISBN 978-9975-82-148-3. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-82-148-3 | |
dc.identifier.uri | http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/8834 | |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | CEP Medicina | en_US |
dc.subject | vegetable products | en_US |
dc.subject | iodine | en_US |
dc.subject | identification | en_US |
dc.subject | dosing | en_US |
dc.title | Identificarea și dozarea iodului în unele produse vegetale | en_US |
dc.title.alternative | Identification and dosing of iodine in some vegetable products | en_US |
dc.type | Article | en_US |