dc.contributor.author |
Fedaș, Vasile |
|
dc.date.accessioned |
2022-11-14T14:08:27Z |
|
dc.date.available |
2022-11-14T14:08:27Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
FEDAȘ, Vasile. Semnificația calității grăsimilor consumate și a stimulării hipotermale în mecanisme antiinflamatoare și în prevenția obezității. In: Sănătatea, medicina şi bioetica în societatea contemporană: studii inter şi pluridisciplinare = Health, Medicine and Bioethics in Contemporary Society: Inter- and Pluridisciplinary Studies: mater. conf. șt. internaț., ed. a 5-a, 7-8 octombrie 2022. Chişinău: Print-Caro, 2022, pp. 279-285. ISBN 978-9975-165-12-9. |
ro |
dc.identifier.isbn |
978-9975-165-12-9 |
|
dc.identifier.uri |
http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/22561 |
|
dc.description.abstract |
An overview analysis highlighting the possibilities of solving the problem of preventing the formation of an obeso- and diabetogenic environment, preventing inflammatory processes in adipose tissue, imbalance in
the mechanisms of neuroendocrine interactions of relationships based on
an integrated approach, characterized by a harmonious combination of
individualized correction of the applied diet with hypothermic stimulation. |
en_US |
dc.language.iso |
ro |
en_US |
dc.publisher |
Universitatea de Stat De Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova, Centrul Național de Bioetică din Republica Moldova, Institutul Național de Patologie „Victor Babeș”, București, Romania, Universitatea Națională de Sănătate „P.Shupyk” din Ucraina, Institutul de Fiziologie și Sanocreatologie, Republica Moldova |
en_US |
dc.relation.ispartof |
Sănătatea, medicina şi bioetica în societatea contemporană: studii inter şi pluridisciplinare: Materialele Conferinței Științifice Internaționale 16-17 noiembrie 2018 |
|
dc.title |
Semnificația calității grăsimilor consumate și a stimulării hipotermale în mecanisme antiinflamatoare și în prevenția obezității |
ro |
dc.title.alternative |
The significance of the quality of consumed fats and hypothermal stimulation in anti-inflammatory mechanisms and in the prevention of obesity |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |