Institutional Repository in Medical Sciences
(IRMS – Nicolae Testemițanu SUMPh)

Semnificația calității grăsimilor consumate și a stimulării hipotermale în mecanisme antiinflamatoare și în prevenția obezității

Show simple item record

dc.contributor.author Fedaș, Vasile
dc.date.accessioned 2022-11-14T14:08:27Z
dc.date.available 2022-11-14T14:08:27Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation FEDAȘ, Vasile. Semnificația calității grăsimilor consumate și a stimulării hipotermale în mecanisme antiinflamatoare și în prevenția obezității. In: Sănătatea, medicina şi bioetica în societatea contemporană: studii inter şi pluridisciplinare = Health, Medicine and Bioethics in Contemporary Society: Inter- and Pluridisciplinary Studies: mater. conf. șt. internaț., ed. a 5-a, 7-8 octombrie 2022. Chişinău: Print-Caro, 2022, pp. 279-285. ISBN 978-9975-165-12-9. ro
dc.identifier.isbn 978-9975-165-12-9
dc.identifier.uri http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/22561
dc.description.abstract An overview analysis highlighting the possibilities of solving the problem of preventing the formation of an obeso- and diabetogenic environment, preventing inflammatory processes in adipose tissue, imbalance in the mechanisms of neuroendocrine interactions of relationships based on an integrated approach, characterized by a harmonious combination of individualized correction of the applied diet with hypothermic stimulation. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea de Stat De Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova, Centrul Național de Bioetică din Republica Moldova, Institutul Național de Patologie „Victor Babeș”, București, Romania, Universitatea Națională de Sănătate „P.Shupyk” din Ucraina, Institutul de Fiziologie și Sanocreatologie, Republica Moldova en_US
dc.relation.ispartof Sănătatea, medicina şi bioetica în societatea contemporană: studii inter şi pluridisciplinare: Materialele Conferinței Științifice Internaționale 16-17 noiembrie 2018
dc.title Semnificația calității grăsimilor consumate și a stimulării hipotermale în mecanisme antiinflamatoare și în prevenția obezității ro
dc.title.alternative The significance of the quality of consumed fats and hypothermal stimulation in anti-inflammatory mechanisms and in the prevention of obesity en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics