dc.contributor.author |
Friptuleac, Grigore |
|
dc.contributor.author |
Beț, Vadim |
|
dc.date.accessioned |
2019-06-25T20:44:53Z |
|
dc.date.available |
2019-06-25T20:44:53Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
FRIPTULEAC, Grigore, BEŢ, Vadim. Evaluarea stării de sănătate a persoanelor obeze din diverse grupe profesionale. In: Anale Științifice ale USMF “Nicolae Testemiţanu”. Ed. a 13-a. Chișinău: CEP Medicina, 2012, Vol. 2: Probleme actuale de sănătate publică şi management, pp. 107-110. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://repository.usmf.md/handle/20.500.12710/4759 |
|
dc.description |
Catedra Igiena USMF „Nicolae Testemiţanu” |
en_US |
dc.description.abstract |
It was investigated body mass index and peculiarities of the state of health of 600 persons
from three profesional groups – cooks, educators, barbers. It was established that the obesity was
more common among cooks. It was hidhlighted risk factors.
S-a investigat indicele masei corporale și particularitățile stării de sănătate la 600
persoane din trei grupe profesionale – bucătari, educatori, frizeri. S-a stabilit că, obezitatea este
mai răspândită printre bucătari. S-au evidențiat factorii de risc. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
CEP "Medicina" |
en_US |
dc.subject |
Obesity |
en_US |
dc.subject |
Risk Factors |
en_US |
dc.subject |
Body Mass Index |
en_US |
dc.title |
Evaluarea stării de sănătate a persoanelor obeze din diverse grupe profesionale |
en_US |
dc.title.alternative |
Evaluation of the state of health of obese persons from different profesional groups |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |